Galéria

galéria

Partnerek

Partnerek


A társaságot az oktatás kiemelkedõ szereplõi mellett a gazdaság prominens képviselõi is jegyzik, ezzel is közvetlen visszacsatolást nyújtva a szakképzés stratégiájának kialakításába, a gazdaság igényihez történõ rugalmas alkalmazkodásra. A társaság folyamatos partneri kapcsolatot tat fenn a felsõoktatás és a munkaerõpiac vezetõ intézményeivel a szolgáltatások komplexebbé tételének tényleges gyakorlati megvalósítása érdekében.


    

 

Elérhetőség

ElérhetŐségekUSUS OPTIMUS Szakképzés-szervezési Kiemelten Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Székhelye: 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.                                                                
Telefon: 96/231-070
Fax: 96/998-390

E-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Rövidített neve: USUS OPTIMUS nonprofit Kft


Alapítói cél

A gyõri központú Vocational Academy kezdeményezésére 2008. február 5-én a budapesti Novotel Kungresszus különtermében alakult meg az USUS OPTIMUS nonprofit kft.


A tulajdonosok a jelen társaság megalapítását elsõdlegesen a szakképzéssel összefüggõ önkormányzati feladatok ellátásában való részvétel, másodlagosan pedig a közhasznú szervezetekrõl szóló, 1997. évi CLVI. törvény 26. §-ában meghatározott tevékenységek folytatása érdekében hozzák létre. A társaság mûködtetése során fontos célnak tekintik a keresletvezérelt, minõségi szakképzés kialakulásának segítését, a gyakorlati képzés feltételeinek gazdasági környezetben történõ megteremtését.   A társaság jelenleg a média-kommunikáció, üzleti ismeretek, idegenforgalom-vendéglátás, informatika területeken vesz részt a szakképzésben, de megtalálható a csapatban a GNM Színi Akadémia, Média Akadémia és a Futball Akadémia is. A jelenlegi kínálat újabb tagok belépésével tovább bõvíthetõ.

2008 évi több figyelemre méltó megmozdulásuk közül az egyik a tanulóik angliai szakmai gyakorlatainak megszervezése, valamint a New York filmakadémia nyári 3 hetes gyõri tábora.